Culture of Peace to drive social change

La meva ciutat

La meva ciutat no és un indret concret ni tampoc una propietat. És la terra que amb coratge vetlla la nostra llibertat. Amb amor fa camí i convoca a la justícia, pronunciant-se si hi te dret, posant distància a la malicia.

La meva ciutat és una convicció plena de camins il·luminats. És lluitadora, viu i conviu, i no li agrada els maldecaps. Si la foscor es fa present fa un alt en el camí, torna a encendre el seu llumí i escolta la seva gent.

La meva ciutat respira pau i de les llàgrimes, en fa colors. Si la busques no la trobes si la sents, fugen les pors. És fèrtil posseïdora de llavors que donen fruits, fidel i percussora de veus que parlen sense crits.

La meva ciutat és emprenedora, mare del seu Patrimoni Cultural. És senzilla i al mateix temps complexa, quan el preu de la llibertat no val. Tots els seus ciutadans se l’estimen i aquest fet, no és casual.

La meva ciutat és el conjunt d’indrets de Catalunya i el seu vehicle, el català. La meva ciutat no és una possessió que es pugui adquirir ni tampoc es deixa comprar. La meva ciutat és un concepte; amor, justícia, pau i llibertat.

Post escrit per Carme Rafecas